Keuken Inbouw Specialist

U bent hier: Home » Keuken Inbouw Specialist

De Keuken Inbouw Specialist, sinds 1990 uw specialist!

Sinds 1990 de Specialist op het gebied van keuken inbouw apparatuur, Amerikaanse koelkasten en luxe fornuizen. Als dochter onderneming van de firma Zwennes (gevestigd aan de Brouwersgracht 5a) begon wij met het verkopen van keuken apparatuur aan de Waldeck Pyrmontkade in Den Haag, al snel bleek dit uniek in zijn soort en werden we genoodzaakt uit te breiden.

Dit gebeurde aan de Prinsegracht 144 in Den Haag, waar wij nog steeds gevestigd zitten met onze huidige showroom. Door de inkoop van partijen en licht beschadigde modellen kunnen wij de apparaten tegen zeer gereduceerde prijzen aanbieden!!

Ook hebben wij uiteraard de nieuwste trends en modellen staan, waardoor wij voor een ieder wat te bieden hebben. doordat alles op voorraad staat, kunnen wij binnen 1 dag leveren, wat binnen de regio GRATIS IS. Het vervangen van de apparatuur bij u thuis behoort ook tot de mogelijk heden. Hiervoor hebben wij een gespecialiseerd inbouw team die op een afgesproken tijdstip voor een vaste prijs uw apparatuur komt installeren en de oude apparaten afvoert.

Klik hier om naar een overzicht van onze inbouw producten te gaan